27ارديبهشتاطلاعیه شماره 2 کارگاه آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی

در راستای برگزاری کارگاه "آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی" در روز چهارشنبه مورخ 1400/2/29 به اطلاع کلیه ثبت نام کنندگان کارگاه می رساند:

1. تنها افرادی مجاز به کارگاه هستند که پیامک عدم پذیرش در کارگاه را دریافت نکرده باشند.
  2. لینک پیش آزمون از ساعت 14 روز سه شنبه مورخ 1400/2/28 لغایت ساعت 7:59 صبح روز چهارشنبه مورخ 1400/2/29 فعال خواهد بود. کلیه شرکت کنندگان وظف به شرکت در آزمون های اولیه و نهایی کارگاه می باشند.
  3. با توجه به اینکه بستر نرم افزاری برگزاری کارگاه Adobe Connect می باشد، تمامی شرکت کنندگان می بایست نرم افزار مورد نظر را نصب نمایند. ضمنا راهنمای نصب به همراه لینک دانلود نرم افزار های مورد استفاده در سایت lms.bmsu.ac.ir در قسمت "راهنماها و نرم افزار های کلاس همزمان" در دسترس می باشد.
  4. در روز برگزاری کارگاه جهت ورود به فضای آموزشی در نرم افزار Adobe Connect از گزینه Guest استفاده نموده و "نام و نام خانوادگی" خود را ضرورتا با حروف انگلیسی وارد نمایید.
  5. افرادی که تا بحال از نرم افزار Adobe Connect استفاده نکرده اند، در ابتدا می بایست اجازه دسترسی و اجرا به Pop-Up در فضای بالای Browser (Chrome و FireFox) خود را بدهند. در صورت مواجهه با هر مشکلی برای ورود به کارگاه با شماره تلفن های 02187555652 و 02187555636 (پشتیبانی نرم افزار) تماس حاصل فرمایید.