26ارديبهشتاطلاعیه شماره 1 کارگاه آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی

خلاصه متن : اطلاعیه شماره 1 کارگاه آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی

اطلاعیه شماره (1)
ضمن قدردانی از استقبال بی نظیر علاقه مندان جهت مشارکت در کارگاه " آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی" به اطلاع کلیه ثبت نام کنندگان می رساند:
  • با توجه به پیش شرط درنظر گرفته شده در ثبت نام کارگاه (دوره های BLS و امداد و نجات) پذیرش و مشارکت کلیه عزیزانی که در این  دوره ها مشارکت نداشته اند در این کارگاه امکان پذیر نمی باشد. باتوجه به تعداد قابل توجه درخواست مشارکت این گروه، به زودی کارگاهی در جهت ارتقاء دانش و مهارت این عزیزان طراحی و برگزار خواهد گردید که متعاقباً زمان آن از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.
  • لازم به ذکر است ارائه گواهی مشارکت در کارگاه منوط به شرکت عزیزان در آزمون Pre-Post TEST و فرم ارزیابی کارگاه خواهد بود.
  • توجه داشته باشید اعلام حضور و مشارکت در کارگاه بعد از ساعت 9 صبح امکان پذیر نخواهد بود.
  • نحوه ورود به کارگاه و انجام آزمون ها و نحوه ارزیابی متعاقباً اعلام خواهد گردید.