25فروردينکارگاه آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی

خلاصه متن : دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و قطب آموزشی، درمانی و پژوهشی آسیب های شیمیایی با مشارکت سازمان پدافند غیر عامل کشور درحال برگزاری یک دوره آموزشی وبیناری آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی برای افراد علاقمند می باشد. علاقه مندان می توانند با تکمیل فرم ثبت نام ، در این رویداد شرکت نمایند.

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و قطب آموزشی، درمانی و پژوهشی آسیب های شیمیایی با مشارکت سازمان پدافند غیر عامل کشور درحال برگزاری یک دوره آموزشی وبیناری "آشنایی با اصول مدیریت امداد و درمان در حوادث شیمیایی" برای افراد علاقمند در حوزه کادر درمان، آتش نشانی و هلال احمر می باشد. علاقه مندان می توانند با تکمیل فرم ثبت نام و یا تماس با شماره تلفن 09922378939، در روزهای شنبه تا چهارشنبه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت 8 الی 16، در این رویداد شرکت نمایند. شرکت کنندگان باید دوره های امداد و نجات و
BLS را گذرانده و مدرک معتبر داشته باشند. کارگاه مذکور در یک سلسله مباحث پایه تا پیشرفته ادامه خواهد داشت و اولویت ثبت نام در دوره های بعدی با افرادی خواهد بود که در دوره های پایه حضور داشته و گواهی نامه دریافت نموده اند. گواهی پایان دوره توسط سازمان پدافند غیر عامل کشوری به همراه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در حوزه حوادث و تهدیدات شیمیایی صادر خواهد شد.آخرین مهلت ثبت نام مورخ 20 اردیبهشت 1400 بوده و این تاریخ قابل تمدید نمی باشد. تمامی علاقه مندان باید به صورت الکترونیک از طریق لینک زیر در دوره ثبت نام نمایند و هیچگونه معرفی از طریق نامه نگاری اداره میسر نخواهد بود.

شرکت در کارگاه مجازی رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شرکت کنندگان نخواهد داشت.
"زمان ثبت نام در کارگاه به پایان رسیده است"